Toto lahodné ríbezľové víno s intenzívnou arómou, plnou šťavnatou chuťou a výraznou tmavočervenou farbou je ocenené Zlatou medailou na súťaži vín Devínsky strapec v rokoch 2013 a 2015 za "Víno roka 2016".
Ako píšu výrobcovia, toto víno je "vyrobené modernou technológiou, počas ktorej sa čierne ríbezle fermentujú v rototankoch pri prísnom sledovaní kvasnej teploty."
Ríbezľové víno Pereg odporúčame podávať najmä k tmavším výraznejším mäsám v ťažších úpravách, napr. k divine, hovädziemu mäsu. Vhodný je i v kombinácii s mäsitými jedlami podávanými s ovocnými omáčkami alebo s dezertmi ako maková štrúdľa, pirohy...
Odporúčame podávať pri teplote 12 - 15°.
Toto kvalitné lahodné víno patrí u nás k tým najobľúbenejším :-)
Platí pre prevádzky: